Šta pokloniti za Dan žena?

Taman što je prošao Dan zaljubljenih eto i 8. marta. Tog dana ženama treba pokloniti posebnu pažnju i iskazati poštovanje i ljubav lepim gestovima i malim znacima pažnje.

Pretpostavljamo da već imate neku ideju ili ste možda samo razmišljali o tome šta pokloniti bitnim ženama u svom životu, bilo da je to vaša majka, devojka, sestra, rođaka ili koleginica! Imamo je i mi, naravno. Ako ste i dalje u nedoumici, nadamo se da ćete pronaći inspiraciju iz našeg izbora poklona za Dan žena u nastavku!

Pa da počnemo 😊

Za 8.mart ženi koju volite i poštujete poklonite nešto lično, nešto što će je učiniti srećnijom i zadovoljnijom i što će joj pokazati koliko marite za nju.

Putem linka u nastavku možete videti našu celokupnu ponudu poklona za 8. Mart

Mi bismo iz našeg asortimana izdvojili sledeće proizvode:

RUČNI SAT SA NARUKVICOM

Ručni sat je sjajna ideja za poklon za Dan žena!

Jedna veoma zanimljiva metafora u vezi poklanjanja ručnog sata je da ako ga nekom poklanjamo, to znači da mu poklanjamo i vreme. Sat pruža suptilan, ali konstantan podsetnik na posebnu osobu koja ga je poklonila.

Zbog toga smo rešili da vam olakšamo i pomognemo u pronalasku pravog sata.

Dodaj u listu želja

NOVČANIK

Odabir novčanika može biti poprilično zahtevan, pre svega zbog odabira modela i boje.
Na našem sajtu možete pronaći novčanike koji izgledaju super luksuzno i zaista privlače poglede! Napravljeni su od veštačke kože tako da nijedna životinja nije povređena!

Žena kojoj biste poklonili može da nosi ove novčanike gotovo u svakoj prilici jer su pogodni za sve, bilo da se radi o venčanju, zabavi ili večeri. Takođe imaju i dovoljno prostora za skladištenje kartica, papira i novčanica. Sve u svemu, novčanik predstavlja savršen poklon za svaku ženu i sa njim ne možete pogrešiti.

Dodaj u listu želja

Putovanje i moda

Aria K, novčanik, siva

1,840.00 RSD

FASHION RANAC

Da li je ranac dobar poklon?

Da, jeste, ukoliko ranac odgovara stilu žene ovo može biti savršen poklon. Samo je potrebno da izaberete pravi model i boju koji odgovaraju karakteru žene. Ranac pored toga što danas predstavlja modni detalj, može poslužiti u više različitih svrha poput nošenja rezervne garderobe, važnih papira ili elektronskih uređaja.

Definitivno je Fashion ranac odličan izbor za žene sa pravim ukusom za modu!

ŽENSKA TORBA

Istina je da je svim ženama potrebna tašna i da je to njihov omiljeni modni dodatak! Torbe su ženama dragoceni poklon. Važno je da pronađete onu koja odgovara njenom stilu. Nekim ženama su potrebne jednostavne tašne, dok druge vole elegantnije. Pre kupovine torbe, treba poznavati stil žene kojoj torbu poklanjamo.

Tašna predstavlja simbol ženske slobode i jednakosti u modernom dobu!

Dodaj u listu želja

Putovanje i moda

Hazel JX, torba, roze

4,440.00 RSD
Dodaj u listu želja

Putovanje i moda

Hazel DX, torba, crna

4,560.00 RSD
Dodaj u listu želja

Putovanje i moda

Elena EX, torba, crna

3,600.00 RSD

ROKOVNIK

Za žene od biznisa!

Bilo da kupujete poklon korporativnoj menadžerki, drugarici koja je postala uspešna preduzetnica ili mladoj osobi koja započinje svoj prvi posao, rokovnik je sve što vam je potrebno da biste je oduševili.
Rokovnici će poslužiti za beleške poput dnevnih događaja, sastanaka i misli o određenim iskustvima.

Dodaj u listu želja
799.00 RSD
Dodaj u listu želja
1,140.00 RSD
Dodaj u listu želja
899.00 RSD
Dodaj u listu želja
PlatinastaPlatinasta
SrebrnaSrebrna
ZlatnaZlatna
BronzaBronza
580.00 RSD

ŠOLJA SA POKLOPCEM

Ako tražite relevantan poklon za ženu koja je često u pokretu, a ljubitlj je kafe i toplih napitaka, ne možete pogrešiti sa ovim šoljicama za kafu od bambusa. Ove šolje mogu da posluže kod kuće, u kancelariji ili čak u teretani.
Ekološki su prihvatljive i odlična su alternativa plastičnim i staklenim čašama. Napravljene su od bambusa koja je najbrže rastuća biljka. Materijal je netoksičan. Pogodne su za pranje u mašini za pranje sudova, uključujući i silikonski poklopac.
Na vama je samo da izaberete boju 😊

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

SET KOFERA ZA PUTOVANJE

Pravi izbor za žene koje vole da putuju!
Ništa nije gore za organizaciju putovanja sa rancem koji opterećuje leđa ili putnom torbom koja je preteška. S druge strane, koferi sa točkićima predstavljaju rešenje problema. Oni će stajati uspravno, bez da opterećuju telo osobe koja ga nosi, plus ih je lakše povući bočno u prevozu bez udaranja svih putnika dok nađete svoje sedište.

Odabir veličine i boje kofera neće biti problem jer vam nudimo setove od 3 i 4 kofera – koji uključuju kofere svih dimenzija, kao i širok izbor boja i motiva. Ukoliko treba da se spakuje samo ručni prtljag mali kofer je idealan za to! Ako vam je cilj da spakujete što više garderobe, najveći kofer iz seta će u tom slučaju biti rešenje.
Što se tiče same izrade i kvaliteta, radi se o izdržljivim materijalima koji su otporni na habanje. Koferi sadrže ručku za nošenje, teleskopsku dršku za vuču, sistem za zaključavanje rajsferšlusa i četiri točka koji se rotiraju oko vertikalne ose za 360˚. Unutrašnja postava je lepo opšivena.

Dobar kofer znači i dobra organizacija i pakovanje bez mnogo muka.

Bez dileme – naš favorit za poklon za 8. mart!

Dodaj u listu želja
8,240.00 RSD
Dodaj u listu želja
14,280.00 RSD
Dodaj u listu želja
17,100.00 RSD

Čime ćete Vi da vašoj voljenoj ženi ulepšate predstojeći praznik?
Podsećamo da nikako ne zaboravite zagrljaj i poljubac, a za ostalo imate kengur.com